Ochranný štít

Obličejový štít je vyroben z plastu typu A-PET a může sloužit jako ochrana proti virům, bacilům a přenosem kapénkových infekcí. Praktické řešení zejména na místa, kde se vyžaduje dlouhodobé nošení roušek. Štít je pohodlný a díky nastavitelnému uchopení netlačí na obličeji.

Hledí lze zvednout až o 90 stupňů, díky chytrým designovým řešením sám nespadne. Ochrana obličeje nemusí být obyčejným technickým prvkem vyrobeným nejjednodušším způsobem. Při navrhování našeho štítu jsme nejen věnovali pozornost užitným hodnotám, ale také klademe silný důraz na to, aby vzhled hledí byl tak pohodlný, užitečný, jak vypadá. Osvědčila se již na mnoha pracovištích i při každodenním používání. Laboratoře, nemocnice, průmyslové podniky, kanceláře, jednotky veřejné správy, obchody, kadeřnické a kosmetické salony a mnoho dalších.

Výhody:2 mm silná polypropylenová čelenka dostupná v několika barvách (lze objednat v jakékoli barvě Pantone). Čelenka má zaoblené hrany, aby při nošení neštípala, na rozdíl od vysekávaných čelenek, které mají vždy ostré hrany. Pružná guma jako standard v červené a černé barvě. guma umožňuje nastavení obvodu čelního pásu. Tvar a velikost čelenky - nestlačí ani neklepe v uchu. Štít s možností zvednutí do libovolné polohy do 90 stupňů. Díky svému inteligentnímu designu vám nikdy nespadne na nos. Přední popruh s měkkou plstí pro větší pohodlí. Maska vhodná i pro lidi s brýlemi. Opakovaně použitelný produkt (po dezinfekci).

Funkce:

Univerzální velikost, přizpůsobená tvaru hlavy pomocí gumičky. Hledí je vyrobeno z plastu s velmi vysokou průhledností. Vysoká odolnost proti poškrábání a vysoká odolnost vůči baktericidním chemikáliím. Štítek nevybledne v důsledku dezinfekce prostředky na bázi alkoholu až do 90% koncentrace. Pás má 2 mm silné měkké plstěné polstrování, které zajišťuje pohodlí při nošení. Clonu štítu (štít) lze zvednout a spustit dolů. Nikdy nespadne na nos a má zámek, který zabraňuje pádu při zvedání (můžete něco pít nebo jíst, aniž byste si to sundali). Plochý štít velikosti 36/23 cm, vyříznutý do tvaru pro snadné otočení hlavy. Je možné dokoupit náhradní ochranný štít. Materiál ochranného štítu je PET-A, tloušťka 0,6 mm. Výška štítu je 230 mm. Rozměry rozloženého štítu: 230 mm x 363 mm.

Výrobek splňuje požadavky PN-EN 166: 2005. Podle PN-EN 166: 2005 (7.2.4) - poskytuje ochranu proti postříkání kapalinou. Podle EN 166: 2005 (7.1.5.1) - vykazuje odolnost proti zvýšené teplotě. Podle EN 166: 2005 (7.1.5.2) - vykazuje odolnost vůči ultrafialovému záření. Optická třída I - 93% průhlednost, velmi kvalitní optický materiál.

Sada obsahuje:

Obličejový štít s ochrannou fólií, která se má odstranit z obou stran. Plstěná čelenka se šrouby. Návod k obsluze a údržbě. Maska se odesílá naplocho pro vlastní montáž. Pokyny obsažené v sadě.

isochrannystit

Specifické reference